Servei Portal de Pacient de Pediatria Dexeus

És un servei d'atenció mèdica pensat especialment per donar resposta a les necessitats de comunicació entre metge i pacient, fent ús de les noves tecnologies de la informació, de forma personalitzada i segura, i amb tota confiança.


Contractant aquest servei tindreu el vostre pediatre més aprop

Realitzeu consultes mèdiques al vostre pediatre des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, permetent el seguiment mèdic dels vostres fills més enllà de la consulta.


Avantatges del servei

Amb el Portal de Pacient podreu realitzar consultes i llegir-ne les respostes, de forma personalitzada, segura i confidencial.

Pregunteu al vostre pediatre quan us vagi millor, a qualsevol hora, i consulteu la resposta des de qualsevol lloc.

Compartiu amb el vostre pediatre els documents i arxius mèdics personals, com ara informes, resultats de proves, radiografies, TAGS, fotografies, etc.

El Portal de Pacient està disponible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet (iPhone/iPad, Android o PC)

Consulteu sempre que ho necessiteu l’historial de consultes i documents.

  • Envieu consultes mèdiques al vostre metge de referència i llegiu les respostes des de qualsevol lloc i a qualsevol hora per Internet, mitjançant un ordinador, un smartphone, o una tauleta. També podreu adjuntar-hi o consultar-hi resultats de proves o informes d’altres metges o especialistes.

    Escull el professional associat:
  • Les consultes seran ateses directament per el vostre pediatre en un plaç de 24 hores (dies laborables) sempre que sigui possible. En cas que el vostre pediatre no pugui atendre les consultes, seran ateses per un altre professional del servei, prèvia informació a l’usuari.

60€/any
Sol·licita
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació