Què és el Consultori Online del Departament de Pediatria?
El nostre objectiu és garantir el màxim nivell de salut per el nen, actuar com a promotors i defensors de la seva salut en general i afavorir el desenvolupament i la realització professional del nostre equip de pediatres. Desitgem oferir un accés fàcil i eficaç a l'atenció mèdica pediàtrica mitjançant un equip interdisciplinar de professionals altament qualificats i amb les tecnologies més avançades.

És per aquest motiu que posem al vostre abast una nova manera de comunicar-vos amb el vostre pediatre basada en la seguretat i la confidencialitat de les dades.

El Consultori Online del Departament de Pediatria és una eina per fer possible aquesta nova manera de comunicar-vos amb el vostre pediatre. Es tracta d'una aplicació web que us permetrà fer consultes mèdiques al vostre pediatre de forma personalitzada, permetent el seguiment mèdic dels vostres fills més enllà de la consulta.

Si voleu gaudir d'aquest servei, el podeu contractar a l'apartat "Servei imedic+" d'aquesta web.
 
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació