L'equip
El nostre equip de pediatres respon a les necessitats dels nostres clients amb les visites presencials que requereix l'atenció mèdica. Amb el consultori online la Dra. Bonjoch complementa la seva tasca com a pediatra amb un servei de comunicació online que garanteix tota la seguretat i confidencialitat que la llei exigeix amb el tractament de documentació i dades mèdiques.
Cap del Departament de Pediatria, Dr. Vicente Molina
Pediatria

Licenciado en Medicina y Cirugía, Universidad de Barcelona (1973), Especialista en Pediatría (1977), Doctor en Medicina, universidad de Barcelona (1985), Acreditación en neonatología (1997), Jefe del Departament de Pediatría Hospital Universitari Quirón Dexeus.

Disponible en el Portal de Pacient
Dra. Cristina Bonjoch
Pediatria

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, cursa l'especialitat de Pediatria i Arees específiques en l'Hospital Materno Infantil Vall d'Hebron de Barcelona. Treballa al Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Quirón Dexeus des de l'any 2000.

Disponible en el Portal de Pacient
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació